HEM   |   VI PÅ STUK   |    PRISER / BEHANDLINGAR   |   PRODUKTER   |   NYHETER   |   BOKA TID   
 

NYHETER

Vi arbetar med ett märke som heter O&M, original minerals. Detta är ett Australiensiskt märke som utmanar de artificiella normer som gäller inom proffesionell hårvård med produkter som innehåller ingredienser som är både effektiva och skonsamma. Målet är att avstå från starka kemikalier så långt det är möjligt, och samtidigt använda naturliga extrakt och aktiva mineraler som verkligen gör skillnad. Produktserien består av både hårvård och styling. 
 

Vi jobbar även med Olaplex som är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet.
Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. Du kan nu köpa med dig olaplex nr 3 för att underhålla behandlingen hemma.  


Ta hand om ditt hår med bra produkter.  I salongen har vi fina erbjudande på produkter som hjälper dig att vårda ditt hår på bästa sätt. Vi hjälper dig gärna med konsultation om vad som passar just ditt hår bäst.


Följ oss på Instagram och facebook under salongstuk. Där uppdaterar vi om nyheter och erbjudanden i butiken.
 Salong Stuk Klostergatan 11 a, 352 31 Växjö tel:0470- 28500 Öppetider Mån-Fre kl. 09-18, Lördagar 09-13